Glas

Achtergrond

Ammerlaan Geothermie sluit zich aan bij coöperatie

Ammerlaan Geothermie in Pijnacker heeft zich aangesloten bij Coöperatie Aardwarmtebeheer Nederland.

Volgens de coöperatie wordt met de aansluiting van Ammerlaan Geothermie opnieuw een stap gezet in een verdere samenwerking binnen de dynamische wereld van de geothermie.

Ammerlaan Geothermie heeft jarenlange ervaring met het winnen van aardwarmte en levert behalve aan glastuinbouwbedrijven ook warmte aan een zwembad en woonhuizen. Deze kennis gebundeld met de kennis van de bestaande coöperatieleden Greenwell Westland, Aardwarmte Vogelaer en Geopower Oudcamp zorgt dat een nog sterker collectief ontstaat.

Kennis uitwisselen

Coöperatie Aardwarmtebeheer Nederland is begonnen als een samenwerking van drie aardwarmteprojecten in het Westland. Deze samenwerking stelt alle leden in staat om op een duurzame en veilige manier verschillende projecten tot een succes te maken, waarbij beheer, onderhoud en data-analyse centraal worden uitgevoerd. Alle hieruit opgedane kennis wordt voor 100% gedeeld en daarvan profiteren de aangesloten projecten optimaal.

Of registreer je om te kunnen reageren.