Glas

Achtergrond

Markt: Sla goedkoper

De prijs van kropsla onder glas is deze maand gedaald.

Op 25 juni zaten glasslaprijzen voor de klok tussen de 15 en 30 cent per stuk. Eind juni waren de klokprijzen bij BelOrta heel even flink gestegen naar tussen de 75 en 80 cent per krop. Daarna daalden de prijzen echter weer. Gisteren kwamen die uit rond de 30 cent per stuk.

Vorig jaar gunstiger prijzen

Ook vorig jaar zette rond deze tijd een prijsdaling in, maar die lag op een hoger prijsniveau. Begin juli zaten klokprijzen toen even op een piek van boven de euro per stuk. Vorig jaar zaten dagprijzen overigens vanaf eind maart al steeds boven het niveau van dit jaar. Ook 2017 was een jaar met minder hoge kropslaprijzen.

AH en Jumbo bieden kropsla op hun websites aan voor 69 cent per krop.

Stel zelf prijsgrafieken voor kropsla samen op GFactueel.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.