Glas

Achtergrond

Markt: prijs vleestomaat trekt aan

De klokprijs van vleestomaten is de afgelopen 2 weken aangetrokken.

Bij BelOrta werden begin februari vleestomaten voor de klok gezet van een euro per kilo. Daarna trokken de dagprijzen aan. Gisteren, 18 februari, was die prijs gestegen tot net boven de € 1,50 per kilo. Daarmee valt de prijs weer ongeveer gelijk aan die van vorig jaar op dezelfde datum.

Vergelijkbare prijstendens

Het verloop van de prijstendens verliep afgelopen periode volgens een vergelijkbaar patroon als een jaar geleden, alleen vallen de pieken en dalen nu ongeveer een halve maand later dan een jaar terug. In 2017 lagen dagprijzen van vleestomaat bij BelOrta in de komende periode boven die van 2018 en van dit jaar.

Stel zelf een prijsgrafiek voor vleestomaat samen op GFactueel.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.