Glas

Achtergrond

Markt: lage prijzen paprika

Dagprijzen voor rode paprika’s trekken weer gelijk met voorgaande jaren.

Sinds 20 juni liggen klokprijzen van rode paprika’s onder het niveau van de 2 voorgaande jaren. Prijzen van de grovere sorteringen wisten de afgelopen periode niet echt boven € 1 per kilo uit te komen.

Prijs paprika in de supers onder de € 1

Na een richtprijs van net boven de 60 cent voor de klok rond half juli dit jaar, steeg de prijs afgelopen dagen weer naar die euro per kilo toe. Rond deze tijd werd dat prijsniveau ook bereikt in de 2 voorgaande jaren, nadat prijzen daar (vanaf € 1,60 tot rond de € 2 per kilo eind juni) echter geleidelijk aan van bovenaf naar toe gezakt waren.

Jumbo en AH bieden rode paprika’s aan voor 98 en 99 cent per stuk.

Stel zelf prijsgrafieken voor paprika samen op GFactueel.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.