Glas

Achtergrond

Genomineerden GreenTech Innovation Awards bekend

De jury van de GreenTech Innovation Awards heeft de genomineerden voor 2018 bekend gemaakt.

Een deskundige jury selecteerde uit alle inzendingen in 4 categorieën 22 genomineerden. Juryvoorzitter JanWillem Breukink: “De jury is onder de indruk van de kwaliteit van de ingezonden innovaties voor de GreenTech Innovation Awards 2018. Het niveau ligt nog hoger dan in 2016 en dat zegt veel over hoe innovatief de internationale tuinbouw sector is”.

Bekendmaking winnaar

De awards worden uitgereikt tijdens de officiële opening van de GreenTech in Amsterdam op dinsdag 12 juni. Alle inzendingen voor de awards zullen onderdeel uitmaken van de GreenTech Innovation Route. De genomineerde inzendingen voor de Innovation Awards worden tentoongesteld in het InnovationLAB.

Genomineerde innovaties zijn:

  • Poseidon (Van der Ende Groep)
  • AutoStix (Visser Horti Systems)
  • Plantalyzer (Berg Hortimotive)
  • Pointed Micro Climate sensor (30MHZ)
  • Priva Compass (Priva Horticulture)
  • Robot Plug Planting Machine (ISO Group)
  • Service Engine (Royal Brinkman)
  • ISO++ (BOM Group).

Lees meer informatie over de genomineerde producten.

Of registreer je om te kunnen reageren.