Glas

Achtergrond 1 reactie

Marktupdate: ‘Veilingprijzen’ bij Plus, brede actie AH

Supermarktketen Plus biedt een deel van de groente en fruit deze week aan tegen ‘Veilingprijzen’. Albert Heijn prijst meer dan 60 producten af.

Dat betekent ’Goed eten voor veilingprijzen’, waarbij de winkelketen onder meer tomaten, appels, sla, bosuien, knoflook, pruimen en citrus betrekt. Klanten betalen minder of krijgen 1 product gratis, blijkt uit de folder. Een werkelijke vergelijking met veilingprijzen is lastig te maken. De Plus Moment Trostomaten (Hollandse) kosten bij Plus deze week € 2,29 per schaal van 500 gram.

Kickstart bij Albert Heijn

Opvallend is daarnaast het actiegeweld bij Albert Heijn (AH). We telden deze week meer dan 60 actieproducten op de AGF-afdeling, een ongekend brede actie van de marktleider. De actie moet de gezonde voedingcampagne ’Kickstart 10-daagse’ onderstrepen die AH is gestart om meer consumenten aan gezonde voedingspatronen te helpen.

Tijdens de AH Kickstart 10-daagse eten deelnemers veel groente en fruit, letten zij op de hoeveelheid suiker en zout en krijgen ze de juiste voedingsstoffen binnen. AH ondersteunt de campagne met recepten en vlogs en blogs van voedingsdeskundigen.

Eén reactie

  • L.J. Huyzer

    Plus blijft ouderwets , veilingprijzen is antiek

Of registreer je om te kunnen reageren.