Glas

Achtergrond

Marktupdate glassla: schommelingen in prijzen

Kropslaprijzen voor de klok vertoonden maandag nog even een opleving, maar zakten daarna toch weer weg.

Met de nodige schommelingen zijn de richtprijzen van glassla voor de klok gemiddeld genomen toch gaan dalen vanaf begin november. Toen ging de 44 kilo-sortering nog weg voor 44 en 51 cent per krop en werd voor de 47 kilo-sortering 59 cent per krop betaald. Halverwege deze week was dat gedaald naar 17 en 23 cent voor de 44‘ers en 27 cent per krop. Die prijzen zijn vergelijkbaar met ongeveer een week daarvoor.

Iets oplopende prijzen gisteren en vandaag

Wel zijn er nog pogingen tot oplevingen te zien. Afgelopen maandag 13 november werden klokprijzen van 31 en 42 cent gemeld voor 44 kilo sla, en 30 cent per krop voor de 47 kilo-sortering. Ook gisteren en vandaag waren weer iets oplopende prijzen waar te nemen.

Op de websites van Jumbo en AH wordt kropsla voor 88 en 89 cent per krop aangeboden.

Stel zelf prijsgrafieken voor kropsla samen op Gfactueel.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.