Glas

Achtergrond

Overname Relab de Haan

Eurofins Agro heeft haar onderzoekslaboratoria en adviesbureaus uitgebreid met de overname van Relab den Haan.

Per 1 april 2016 is Relab den Haan overgenomen door Eurofins Agro, na meer dan 30 jaar zelfstandig als laboratorium en adviesbureau te hebben gefunctioneerd voor de wereldwijde (glas)tuinbouw. Met de krachtenbundeling hopen ze dienstverlening aan telers verder te optimaliseren in de toekomst. Rene Timmer en Johan van Oosten van Relab den Haan: "Vol vertrouwen geven wij het stokje over aan Eurofins Agro."

De integratie van Relab den Haan in Eurofins Agro zal intern nog de nodige tijd en inspanning vragen. Ook het voormalige agrarische onderzoekslaboratorium BLGG AgroXpertus maakt deel uit van Eurofins Agro.

Of registreer je om te kunnen reageren.