Glas

Achtergrond

Marktupdate komkommer: prijzen opgelopen

Komkommerprijzen voor de klok zijn de laatste dagen geleidelijk gestegen.

Begin november was 28 tot 30 cent per stuk een richtprijs voor 35ers voor de klok. De 40ers deden toen tussen de 32 en 42 cent. De prijzen liepen geleidelijk op. Vandaag op vrijdag 18 november schommelt de klokprijs voor 35ers rond de 55 en 60 cent, en voor de 40ers tussen 68 en 70 cent.

Spaanse veilingen geven prijzen van 85 cent per kilo af, wat dus omgerekend neerkomt op 25 cent voor een 35er, en 34 cent voor een 400 grams vrucht. Bij veiling ZON werden Spaanse komkommers van beide sorteringen geveild voor ongeveer 63 en 64 cent per stuk.

 

Bij Jumbo en AH worden komkommers voor 63 cent per stuk op hun websites aangeboden.

 

Stel zelf grafieken voor komkommers samen op www.GFactueel.nl

 

Marktupdate komkommer: prijzen opgelopen

Of registreer je om te kunnen reageren.