Glas

Achtergrond

Derde waterzuiveringsinstallatie op BZG-lijst

De BZG-lijst met zuiveringsinstallaties is uitgebreid met de Opticlear Diamond.

De Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw (BZG) heeft op basis van onderzoek geoordeeld dat diverse varianten van de Opticlear Diamond ten minste 95% zuiveringsrendement behalen, indien deze worden toegepast bij de onderzochte specificaties en instellingen. Het gaat om type E4-8 (of veelvoud), H14, H20, E20, H24, E24, H32, H40, M1, M2, M3, M4, M5 en M6 van de Opticlear Diamond van toeleverancier Water IQ International uit Nuenen. De zuiveringsinstallatie wordt daarom op de BZG-lijst met goedgekeurde zuiveringsinstallaties geplaatst.

Eerder werden al de Hortizone en de Apollo Plus op de BZG-lijst geplaatst.

Of registreer je om te kunnen reageren.