Glas

Achtergrond

Klaar voor start bij paprika

De tijd is aangebroken dat alle bestrijders die preventief kunnen worden ingezet ook daadwerkelijk in het gewas gebracht kunnen worden.

De zakjes met A. swirskii, A. cucumeris en A. californicus hangen al in de paprikaplanten. Zes weken na de laatste Vertimec behandeling kan nu ook Orius en Macrolophus worden ingezet en breekt de tijd aan voor het pest-in-first systeem voor spint.

Zwavelen
Controleer of de zwavelpotten allemaal werken en vul ze op tijd bij. Volg het juiste aantal branduren per dag zodat de biologie niet te veel wordt geremd. De zwavelpotten hebben een opwarmtijd, maar ook een afkoeltijd. Kom dus niet te snel in de verleiding om extra uren erbij te draaien.

Auteur: Nancy van der Heden-Scheerboom,
Koppert Biological Systems

Nancy van der Heden-Scheerboom,

Of registreer je om te kunnen reageren.