weblog

Fruitberichtje om blij van te worden

The Greenery leert van de plakjes kaas: zachtfruit in hersluitbare verpakking. Ik ben even geen journalist, maar een blije consument.

Ooit hadden we nog een wekelijkse pagina 'productennieuws' in ons papieren magazine Groenten & Fruit. Bedrijven en veilingen met nieuwigheden konden daar terecht. Journalistiek niet bepaald hoogstaand, wel informatief.

Losschietende dekseltjes

Het berichtje van The Greenery dat ze daar de hersluitbare topseal-verpakking voor zachtfruit introduceren, zou die pagina wel hebben gehaald. Nu wil ik er op deze manier mijn hulde aan bewijzen. Want hoe terecht is het dat The Greenery in zijn persbericht al vermeldt dat de losschietende dekseltjes van de nu nog meest gangbare aardbeien-, frambozen- en blauwebessenbakjes 'een grote ergernis bij consumenten' vormen.

Rollen al je blauwe bessen weer door je boodschappentas, om daar vervolgens tussen pakken melk en zakken aardappelen geplet te raken. Het handige aan de dekseltjes is dat je ze van de doosjes af kunt halen en er ook weer op kunt doen. Maar nu komt The Greenery dus met de hersluitbare topseal.

Handig, handig en nog eens handig. En ook nog hygiënisch, goed voor de houdbaarheid en minder gebruik van plastic. Vermoedelijk ook wel ietsje duurder.

Of registreer je om te kunnen reageren.