Fruit

Nieuws

Delphy combineert app met gewasbeschermingsgids

Vanaf dit jaar combineert Delphy Fruitteelt het abonnement op de traditionele 3-jaarlijkse gewasbeschermingsgids met de gewasbeschermingsapp die steeds up-to-date gehouden wordt.

Begin 2018 lanceerde het Delphy team Fruitteelt de gewasbeschermingsapplicatie voor de fruitteelt. De app biedt actuele adviezen gebaseerd op toegelaten middelen in de fruitteelt (grootfruit, kleinfruit, steenfruit) en de bestrijdingsmogelijkheden van ziekten en plagen.

Gericht zoeken

De basis voor de app is de gewasbeschermingsgids die uitgebreide achtergrondinformatie biedt over ziekten en plagen en de wet- en regelgeving ten aanzien van gewasbeschermingsmiddelen. In de app is het mogelijk per gewas gericht te zoeken naar een specifieke schimmel of plaag, waaraan een advies is gekoppeld dat is gebaseerd op het moment van het seizoen. In de app zijn steeds de laatste wijzigingen rond middelen en toepassingsmogelijkheden verwerkt.

Achtergrond informatie

Daarnaast blijft Delphy in de 3-jaarlijkse gewasbeschermingsgids telers informeren over wet- en regelgeving en de benodigde middelen voor een optimale beheersing van ziekten en plagen. De volgende uitgave staat op de rol voor 2021.

Kosten voor een abonnement op de app zijn € 95,- per jaar per device. In combinatie met de ‘Gewasbeschermingsgids Fruitteelt 2018/2019’ kost de app € 115.

Of registreer je om te kunnen reageren.