Fruit

Nieuws laatste update:25 nov 2014

Fruitteler beste Vlaamse MKB-bedrijf

Fruit Vanhellemont is in België uitgeroepen tot meest inspirerende onderneming in het midden- en kleinbedrijf, het zogeheten KM O Laureaat.

Het hardfruitbedrijf uit Meensel-Kiezegem nam het namens de provincie Vlaams-Brabant op tegen jam- en siroopproducent Belberry Preserves uit West-Vlaanderen, werklaarzenfabrikant Bekina in Oost-Vlaanderen, softgel-producent Lambo Laboratoria in Antwerpen en tegel- en vloerenbedrijf Impermo uit Belgisch-Limburg.

Van deze vijf provinciale winnaars kwam Fruit Vanhellemont uit de bus als meest aansprekende onderneming, onder meer vanwege het vooruitstrevende afzetbeleid, gericht op streekproducten, het bewerken van diverse afzetkanalen en de voortdurende vernieuwing in het aanbod van producten en diensten. Ook het sociaal personeelbeleid, gericht op diversiteit en goed werkgeverschap scoorde de familie Vanhellemont punten.

In de editie van Groenten & Fruti die later deze week verschijnt staat het bedrijf centraal in een bedrijfsreportage.

Of registreer je om te kunnen reageren.