Fruit

Nieuws

NFO stapt uit Inova

De NFO stapt uit Inova Fruit. Dat is besloten in de Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

De Nederlandse Fruittelersorganisatie (NFO) heeft in goed overleg met de andere aandeelhouders besloten om niet door te gaan als aandeelhouder van Inova Fruit. Vanaf de oprichting van Inova Fruit in 2001 is NFO betrokken geweest bij de ontwikkeling van nieuwe clubrassen. Inova Fruit heeft de clubrassen Junami, Rubens en Wellant in portefeuille. De NFO acht de initiële fase van conceptrassen nu voorbij en bovendien is de NFO geen afzet organisatie.

The Greenery, Fruitmasters Fruitveiling Zuid-Limburg, Veiling Zaltbommel en de Belgische Veiling Haspengouw nemen de 10 procent aandelen van de NFO over. Zij wensen op de huidige wijze door te gaan met Inova Fruit.

Of registreer je om te kunnen reageren.