Bleker wil bewindspersoon voor MKB

laatste update:12 sep 2012 245

Staatssecretaris Henk Bleker van landbouw pleit voor het invoeren van een minister of staatssecretaris die zich richt op het midden- en kleinbedrijf.
001_boerderij-image-1063974.jpeg

Dat zei hij maandagavond op een verkiezingsavond van het CDA in het Westland. Bleker zegt dat het MKB, waar hij ook boeren en tuinders onder schaart, een zeer belangrijke rol speelt voor de economie. “Het zijn niet de acht lijsttrekkers die gaan zorgen voor economische groei, het zijn de ondernemers in het MKB en hun handel- en investeringsbeleid die economische groei veroorzaken”, zegt Bleker. Hij wil vanwege het belang van het MKB voor de economie een bewindspersoon die zich richt op het beleid en de belangen voor het MKB.

Mariska Vermaas

Of registreer je om te kunnen reageren.