Doorgaan naar artikel

Leverancier kassenbouw: 85 procent is voor export

Kasconstructieleverancier Duijnisveld Kasconstructies bestaat 95 jaar. Het bedrijf heeft de focus allang niet meer alleen op Nederland liggen.

Paul Duijnisveld. “Zo’n vijf jaar geleden was ongeveer de helft van onze omzet afkomstig uit het buitenland, maar tegenwoordig ligt het exportpercentage op meer dan 85%. Onze constructies worden inderdaad overal ter wereld gebouwd.” Het bedrijf levert constructies aan Nederlandse kassenbouwers in bouwpakketten overal over de wereld. Ook levert het direct aan partijen in Spanje en Zuid-Korea.

Volgens Duijnisveld levert het bedrijf alle soorten kassen. Er is eigenlijk geen standaard kas meer, stelt hij. De focus ligt daarbij dus op het buitenland.  “Onlangs hebben we 25 hectare stalen kasconstructie geleverd voor Rusland.” Gemiddeld wordt er ieder jaar voor een oppervlakte van ruim 150 hectare aan maatwerksystemen geproduceerd. Duijnisveld heeft vertrouwen in de toekomst. Onlangs werd een nieuwe opslag- en expeditieruimte van 1500 vierkante meter in gebruik genomen.

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin