Doorgaan naar artikel

Meer budget en meer investeringen susbsidiabel in EHG

Budget én voorwaarden voor de energiesubisieregeling EHG zijn lopende de openstelling verruimd. Snel reageren is geboden, want wie het eerst komt het eerst maalt.

Op aandringen van LTO Glaskracht heeft het ministerie van Economische Zaken het budget van de subsidieregeling Energie-efficiëntie en hernieuwbare energie glastuinbouw 2016 verhoogd van € 7 miljoen naar € 12,2 miljoen én de categorie Luchtbehandelingskasten weer in de regeling opgenomen.

De EHG ging op 1 juli open met een budget van 7 miljoen. LTO Glaskracht heeft het ministerie er met succes aan herinnerd dat het vorig jaar opgespaarde budget daar ook nog aan zou worden toegevoegd. Vanaf vandaag kan het nog niet door de tot nu toe ingediende aanvragen opgesoupeerde budget ook aan aanvragen voor subsidie voor luchtbehandelingskasten worden besteed.

Aanvragen voor de EHG kunnen in principe tot en met 1 oktober 17.00 uur worden ingediend. Maar daarbij geldt dat wie het eerst komt het eerst maalt. Meer informatie op de website van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland rvo.nl.

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin