Doorgaan naar artikel

‘3-jarig contract met Edeka is bijzonder’

Edeka heeft in een driejarig contract The Greenery en teeltbedrijf Greenco lang aan zich verbonden.

De lange duur van het contract voor snacktomaten is voor The Greenery de reden dat de verbinding in een persbericht openbaar werd gemaakt. Het is een uitzonderlijke stap dat details over een contract bekend worden gemaakt.

Begin januari maakte Greenco bekend toe te treden tot telersvereniging DOOR, maar volgens The Greenery wordt het volume voor de Greenco-snacktomaten voor Edeka en Jumbo geleverd door drie Greenco-teeltbedrijven die nog aangesloten zijn bij Coforta en dus leveren aan The Greenery. Greenco-tomaten worden door meerdere teeltbedrijven geproduceerd.

Misch-bar

De snackpaprika en komkommer in het ‘Misch-bar concept’ uit het snackgroenteassortiment worden door andere telers van The Greenery geleverd. Het Misch-bar concept is een afgeleide van het Pick&Mix concept, welke in 2014 is gestart bij Edeka. Het assortiment is sinds 2015 uitgebreid met snackkomkommertjes en snackpaprikaatjes.

Greenco is dit jaar lid geworden van coöperatie DOOR, maar kondigde daarbij al aan te onderzoeken hoe de relatie met The Greenery in de toekomst versterkt kan worden en toekomstbestendig gemaakt.

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin