Doorgaan naar artikel

Veiling kassen leidt tot transacties

Een paprikabedrijf in Asten is voor 1,45 miljoen euro verkocht na een online executieveiling.

Het bedrijf met 4,5 hectare kassen (in 2001 opgehoogd) was in de veiling aangeboden voor 1,25 miljoen euro. Het bod van 1,45 miljoen euro is gegund.

Ook een ander paprikabedrijf in Asten is verkocht via BOG-Auctions. Het gaat naar verluidt om een onderhandse verkoop vlak voor veiling vorige week. De notaris annuleerde in opdracht van de bank de veiling, maar in makelaarskringen wordt bevestigd dat het om een onderhandse verkoop gaat.

Of dat ook geldt voor het tomatenbedrijf uit Belfelt is niet duidelijk. Veiling van het bedrijf van vier hectare is afgelopen week ook vlak voor de datum geannuleerd.

Een modern vleestomatenbedrijf in Brielle van ruim zes hectare in Brielle, met instapmogelijkheid voor aardwarmte leidde vrijdag tot 10 biedingen tussen de 2,5 en 2,75 miljoen euro. Niet duidelijk is of het hoogste bod gegund wordt.

Een te veilen tomatenbedrijf in Someren was afgelopen week al onderhands verkocht. Vrijdag werd ook een veiling georganiseerd voor resterende percelen tuinland in Someren. Eén perceel tuinland van 1,3 hectare leidde tot veel biedingen variërend van 67.500 tot 78.000 euro.

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin