Nieuws

DTZ voegt nieuwe kavels toe aan glasveiling

0 879 Glas

DTZ Zadelhoff heeft recent diverse nieuwe kavels aan de glasveiling in september toegevoegd, waaronder twee glasgroentebedrijven. Daarmee komt het totaal op vijf.
001_boerderij-image-1061608.jpeg

Eerder was al aangekondigd dat het aantal te veilen bedrijven nog kan stijgen. Medio augustus werden al twee trostomatenbedrijven en een combinatieteelt van paprika en komkommer in de vitrine gezet. Nu zijn daar nog een trostomaat- en paprikabedrijf bijgekomen.

De bedrijven uit Belfeld en Velden hebben respectievelijk een omvang van 4 (1,2 ha glasopstand) en 7,5 hectare (5,6 ha glasopstand). Daarmee komt het totaal te veilen bedrijven op vijf glasgroentebedrijven.

door Brammert Waagmeester

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.