Doorgaan naar artikel

ABC Westland is beste bedrijventerrein

ABC Westland agri & food mag zich een jaar lang het beste bedrijventerrein van Nederland noemen. Dat is woensdagmiddag 3 oktober bekendgemaakt in Venlo.

Het voormalig veilingterrein van Groenteveiling Westland in Poeldijk versloeg  Rotterdam Central District en Papendorp uit Utrecht.

De verkiezing werd voor de vierde maal georganiseerd door vakblad Bedrijventerrein. Een 15-koppige vakjury had uit 65 inzendingen per categorie de drie beste terreinen geselecteerd.

De uiteindelijke winnaar werd bekendgemaakt tijdens het Nationaal Bedrijventerrein Congres op de wereldtuinbouwexpositie Floriade, die zelf na sluiting op zondag 8 oktober wordt omgeturnd tot bedrijventerrein.

In de deelcategorie ‘Economie’ ging ABC Westland eveneens met de eer strijken. Volgens Jan-Willem Wesselink, hoofdredacteur van Bedrijventerrein sluit de winnaar aan bij de veranderende economische werkelijkheid. “De genomineerden en de uiteindelijke winnaars weten zich stuk voor stuk te onderscheiden en zijn in het afgelopen jaar vernieuwend bezig geweest, bijvoorbeeld in of dichtbij de stad.”

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin