Doorgaan naar artikel

Aardbeiendag en International Soft Fruit Conference

Op woensdag 8 januari wordt in de Brabanthallen in Den Bosch de Nederlandse Aarbeiendag georganiseerd. Een dag later vindt op dezelfde locatie de International Soft Fruit Conference plaats.

Op woensdag 8 januari wordt de Nederlandse Aardbeiendag georganiseerd. De lezingen op deze dag zullen in het Nederlands zijn. Deze dag vindt plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Meer info vindt u op de site www.aardbeiendag.nl.



Een dag later – op donderdag 9 januari 2014 – organiseren DLV Plant en BVB Substrates op dezelfde locatie het vierde International Soft Fruit Conference (ISFC). DLV Plant en BVB Substrates brengen op 9 januari vele aspecten van de Europese kleinfruitteelt bij elkaar om zo een uniek platform te creëren voor telers en toeleveranciers, adviseurs en handelaren. Een selecte groep internationale specialisten zal op deze dag diverse lezingen verzorgen, waarbij vele aspecten van de kleinfruitteelt aan bod komen. De presentaties zullen allen in het Engels zijn. Voor een overzicht van alle presentaties kijkt u op www.softfruitconference.com.



Parallel aan de presentaties op de Aardbeidag en de ISFC wordt een kleinfruit- en tuinbouwbeurs georganiseerd. Deze beurs is ook tijdens de lezingen geopend, zodat bezoekers kunnen kiezen waar zij naar toe gaan. 



Details over aanmelding voor de Aardbeidag  op 8 januari  worden binnenkort bekend gemaakt. Aanmelden voor de ISFC kan al wel via www.softfruitconference.com. De kosten om deel te nemen aan deze dag zijn €50 per persoon (inclusief BTW). De aanmelding sluit op 24 december 2013.

Bekijk meer

Share this

Joost Stallen
Joost Stallen

redacteur vollegrondsgroenteteelt

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin